Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Bara Guds Ande kan förvandla oss och förvandla vårt land.

Bönekrönika · Publicerad 08:38, 13 jun 2018

Herren har gett oss bönen som ett redskap till samhällsförvandling. Ända sedan 2005 har vi bett för Sverige på nationaldagen som då blev allmän helgdag. En av initiativtagarna var den dåvarande prästen i S:ta Clara kyrka i Stockholm, Carl-Erik Sahlberg.

Förra onsdagen samlades bedjare över hela landet och ställde sig i gapet för Sverige för att vara med och ändra på den andliga atmosfären i landet. Fler och fler ansluter sig till den gemensamma bönen för landet, många av oss utifrån en nöd för det mörker vi ser influera allt fler samhällsområden.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Missionsrådet om kritiken: ”Vi är inte en kyrka”

Abortsyn. Trots både intern och extern kritik försvarar Svenska Missionsrådet den formulering i sin policy där man stöder att biståndsmedel går till abort.

Varför demonstrerar du inte nu, Ulvskog?

Ledare Nyligen beslutade EPP – partigruppen i Europaparlamentet där både de svenska Moderaterna och Kristdemokraterna ingår – att verka för ett omedelbart...

Expert om höstmörkret: "Ge dig själv en ljuspuls"

Hälsa. Ett bra sätt att mota höstdeppen är med ljus. Och det finns många knep för att fylla på kroppens ljusnivåer. Men den vackra sommaren som var, gör...