Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Bara Guds Ande kan förvandla oss och förvandla vårt land.

Bönekrönika · Publicerad 08:38, 13 jun 2018

Herren har gett oss bönen som ett redskap till samhällsförvandling. Ända sedan 2005 har vi bett för Sverige på nationaldagen som då blev allmän helgdag. En av initiativtagarna var den dåvarande prästen i S:ta Clara kyrka i Stockholm, Carl-Erik Sahlberg.

Förra onsdagen samlades bedjare över hela landet och ställde sig i gapet för Sverige för att vara med och ändra på den andliga atmosfären i landet. Fler och fler ansluter sig till den gemensamma bönen för landet, många av oss utifrån en nöd för det mörker vi ser influera allt fler samhällsområden.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Fel om "avrättningar" i Israel

Israelkommentar Israelkommentar. Svensk polis gör likadant Den 3 juni publicerade Svenska Dagbladet en essä av Mellan­östern­experten Per Jönsson med titelnI Israel är riktade mord ett lagenligt verktyg....

USA lämnar FN:s människorättsråd

Världen. FN:s människorättsråd sysslar med hyckleri och är "kroniskt partiskt" i Israel-Palestinafrågan. Det sade USA:s FN-ambassadör Nikki Haley efter att...