Fröjda dig storligen, du Sions dotter! Höj jubelrop, du Jerusalems dotter!

Sakarja 9:9

Start > Blogg | Publicerad: 2012-04-25 00:00
 Birros blogg: Vad är detta för ett land egentligen?

Birros blogg: Vad är detta för ett land egentligen?

Ingen säger sig tro på Gud längre men alla fyller sin tomhet med mer tomhet. Alla fyller rymd med rymd. Ingen tror på Gud men alla har fördomar om oss som tror på Gud.

Vi förfasar oss över hur våra gamla behandlas, hur våra barn mår, hur ensamma de ensamma är, men avskyr att ens prata om att ett medmänskligt och värdigt samhälle alltid bygger på tydliga, kristna värdeprinciper. Vi sliter av oss Gud och fastnar i meningslöshet. Vi sår vind och vi skördar vind. Vi bär ner tunga lådor av ingenting och fyller våra liv med allt som inte har med Gud att göra.

Sveriges tredje största stad har blivit en riskzon för judar. Obama skickar sina skickligaste diplomater för att försöka reda ut vad det är som händer. USA är djupt bekymrade över judars situation i Malmö. Lika bekymrade är dock inte det Socialdemokratiska partiet, en gång en tydlig och viktig röst för de mest utsatta i samhället, numera en ångvält på hal is. Sossarna har förtroende för Reepalu. En skam.

Inte långt ifrån Malmö, i Landskrona, knivmördas en 19-årig flicka av sin egen bror. Hennes brott? Hon har trott sig vara fri i ett av världens friaste länder. Under lång tid har hon sovit med en kniv under kudden. Under lång tid har organisationen Tänk Om, som jobbar med hedersmord, haft kontakt med henne.

Hur är det då möjligt att ingen skyddade henne? Hur kunde hon bli så utlämnad och glömd?

Vilken skam.
Dags för Sverige att vakna ur den gråa, kväljande mesigheten. Det måste gå att stoppa de här människorna. Tydligare krav! Direkta och konsekventa riktlinjer om vilket typ av land Sverige är måste tidigt presenteras för kulturer som praktiserar den här typen av fruktansvärd och perverterad tyranni.

Maria hette flickan. Hon trodde nog Sverige var ett upplyst och säkert land. Men vi kunde inte skydda henne från hennes egen bror som mördade henne i ursinne, ett brott som inte kan försvaras i någon guds namn.
Vilken skam för Sverige.

Maria var den vi skulle ha skyddat. Inte hennes mördare. Religionsfriheten måste ha en gräns. Det måste gå att förbjuda alla former av den här typen av vidrigheter.

Senaste numret

fre 27 november 2015

Världen idag är en allkristen tidning som skriver om aktuella händelser i världen ur ett kristet perspektiv. Tidningen ges ut varje måndag, onsdag och fredag.

Papperstidningen Webbtidningen
Stäng loginruta

Logga in till varldenidag.seRegistrera dig Logga in


Ny inloggning på www.varldenidag.se!
Från och med 1 november 2015 har vi ändrat inloggning. Som användarnamn använder du ditt kundnummer och som lösenord ditt postnummer. Om du istället för kundnummer vill använda din e-postadress som användarnamn kan du registrera din e-postadress i vår digitala kundtjänst. Där kan du även byta lösenord.
» Klicka här för att komma till vår digitala kundtjänst.

Stäng

Du är inloggad

Du är inloggad som . Logga ut

Ändra dina uppgifter

Du har möjlighet att ändra dina kontaktuppgifter, lösenord, m m genom att gå in på din "användarsida". Till min sida